úterý 7. listopadu 2017

Individua kolem nás

Nazdar, nazdar !
O čem bys dnes chtěla hovořit ? Já Ti to povím.. život je nespravedlivej a všichni lidé jsou stejní. Cože ? Ne ? No, možná máš projednou i pravdu. Dnes si probereme různé typy lidí, kteří nás všechny obklopují a pojďme to brát co nejvíc obecně a formálně, prosím. Nikdo nebuďte vztahovačný.

1) KAMARÁD DO DEŠTĚ
Je to ta osoba, se kterou rádi trávíte čas. Pro Tebe, Sabinko, to mohu být já, Aněžda nebo Tvá malá sestřička (..možná).
Jedná se o člověka, který Vám nádherně projasní i ten nejhorší den, můžete se mu svěřit absolutně se vším a nemusíte se bát, že to zanedlouho budou vědět všichni třeba až někde v Německu.
Povídáte si společně o Vašich zážitcích, o Vašem strachu, o nepříjemnostech, které se Vám přihodily, o klucích/holkách, kteří/které se Vám líbí a pomlouváte spolu individua, která si to zaslouží.


2) MILÁČEK
To je někdo, kdo ve Vašem životě obsazuje pozici partnera. Někoho, ke komu cítíte tzv. "něco více", můžete se na něj kdykoli obrátit, opřít se o něj v nejhorších chvílích, důvěřovat mu a měli byste s ním mít ještě hlubší vztah, než s "kamarádem do deště". Ne vždy to tak bývá, ovšem. Za svůj život jich většina z nás má několik a vybíráme si toho, který nám nejvíce "vyhovuje", na kterého se usmějeme, když ho po dlouhém, těžkém dni uvidíme a na kterém nám prostě nejvíc záleží.

3) PAN/Í DOKO
Je to člověk, který Vás dokáže naštvat vlastně už jen tím, že mluví, dýchá, existuje. Občas je složité nevybouchnout nad jeho výlevy, kdy si stěžuje na naprosto neopodstatněné věci, nadává, je drzý na někoho, kdo mu vlastně nikdy nic neudělal, nezaslouží si to a podobně.. nemusíme více rozvádět.

4) ŠÉFIS
Vše musí být podle něj a když se to jen malinko vymkne jeho kontrole, je to hned špatně, vyřve Vás do světa, trochu si zanadává na Váš účet, ukáže Vám, kdo je tu "pán" a završí to tím, že to ON je tu ten nejlepší. Samozřejmě si dovolí poznamenat, že je ve všem perfektní, zvládá matiku, ájinu, vlastně i několikrát za život zdolal nejvyšší hory a nejdivočejší řeky světa a tak vůbec.. nemůžete se s ním měřit.

5) NESMĚLÝ OLEG
Použila jsem pojmenování "OLEG", protože se mi toto jméno líbí (s trochou ruského přízvuku) a nevím, jak jinak bych tento typ osoby popsala. Je to někdo, s kým je Vám moc dobře, krásně se Vám s ním povídá, ale občas máte po rozhovoru s ním smíšené pocity. Někdy si na něj dlouho nevzpomenete, jindy v naprosto směšné situaci ano. Například při tělocviku, ve sprše, když na sebe napatláte sprchový gel, který voní jako tento člověk či při zalévání květin.

6) PŘÍZRAK
Je někdo, kdo se ve Vaší přítomnosti zjeví jen málokdy a Vy nevíte, zda je to dobře či ne. Občas zanechá vzkaz, který může být tak moc jasný, až je nejasný. Nejste si jisti, jak se v jeho přítomnosti chovat, protože sebemenší chybička může vést k záhubě. Je zkrátka tajemný. Nezajímá Vás, jaký ve skutečnosti je, protože Vy ho ve skutečnosti neznáte. Ne v reálném životě. Když s ním nějakým způsobem komunikujete, nemáte ponětí o okolním světě. Je Vám všechno jedno. Srdce tluče, ale kůže chladne.


7) SPORTOVEC
Kdokoli, kdo si o sobě myslí, že když je dobrý třeba v tenise/v golfu/v bobování má vlastně nadosmrti vystaráno. Talent obstará i peníze, ale dokud se kariéra nerozjede, peníze obstarají rodiče. Nemusí nikdy nic dělat, vše je mu servírováno na stříbrném podnose až pod nos a neví, co je to práce.

8) UMĚLEC
Nepotkáte ho, aniž by si zrovna neprozpěvoval, netancoval zhulený kolem nic netušícího davu lidí nebo aby si při hodině fyziky nekreslil do sešitu zvláštní malůvky, připomínající vady na lidské duši, psy a tak.. když pronese náhodná slova, je to většinou něco opravdu hlubokého, co Vás donutí zamyslet se nad pravými hodnotami lidského života. Tito lidé jsou skvělí a je škoda, že dle statistik umírají brzy.


9) MODELKA
Zde se výjimečně jedná hlavně o kategorii dívek, ale nemusí tomu být vždy nutně tak.. no. Osoba, která váží 40 kilo i s postelí a vychloubá se s rychlým metabolismem a s tím, že to má v genech, je taková odjakživa a navždycky bude. Může jíst, co chce, ale v soukromí si počítá každou kalorii, jí jenom bílý jogurty, sladkýho ani mastnýho se nedotkne a na Vánoce odmítne sníst večeři se slovy : ,,Ale vždyť ten kapr měl rodinu, mami ! Jo, my máme řízek ? Ale ten taky mohl mít rodinu.. bramborovej salát, žertuješ ? Ani náhodou ! I zelenina má city !"

10) TICHÝ BROUK
Drží se při zemi, neodváží se nic okomentovat příliš nahlas, ale vždy nasadí určitý výraz, známou grimasu a i tím dokážou vytočit pár lidí, je to až neuvěřitelné. Tito lidé nedělají nic špatného, mají jen svůj vlastní názor. Ovšem když se opijí či mají jen slabou chvilku a vyjádří se hlasitě a ještě dost odvážně a urážlivě, není to nic hezkého.

PS.: pokud jste se jen trošku našli, hoďte tam lajk !
PPS.: nevztahujte na sebe, ani na osoby Vám blízké
PPPS.: pokud jste to dočetli až do konce, gratuluji Vám ! Nemáte nic lepšího na práci, než číst výlevy 16ti leté slečny, která si myslí, že by jednou mohla psát profesionálně, hh
PPPPS.: milujte se a chtějte se

Žádné komentáře:

Okomentovat