úterý 26. září 2017

Podzimy a nálady

Dobré ráno, 
pro někoho možná odpoledne či večer, protože záleží na tom, kdy tohle čtete, zda máte data nebo školní wifi a zda je pro vás vůbec středa.


Minulý týden jsem prožila někde v dáli u Cheznovic, kde se konal jazykový kurz a stmelovali jsme se tam s prváky. Minulý rok jsme to byli my, ti mladí, zmatení a nezkušení. Letos jsme mohli okusit, jaké to je mít tzv. "navrch", ale i vzhledem k našemu věku jsme stáli frontu u sprch a čekali, až se princezny z prváku osprchují.. ale nestěžuji si. Ty prvačky jsou každým rokem menší a menší (*řekla nafoukaná druhačka a pohodila vlasy*).
Byli jsme cestovní kanceláře, zahráli jsme si divadlo, tancovali jsme a to VŠECHNO anglicky. Ano.


Došlo na hádky, pot, slzy, ale i na zpěv, návštěvu v podobě naší třídní s pejskem a na vykládání karet.


A poselství ? Někdo může vypadat jako naprosto normální člověk, ale vyklube se z něj maniak s šavlí za páskem. Někdo může vypadat jako maniak, který má doma v mrazáku schované části lidských těl všech druhů, ale ve skutečnosti je to v pohodě tejpek s mimořádným nadáním na různě věci. No a pak je tu ta skupina lidí, kteří nám přijdou jako idioti a jsou to idioti. Takže asi 87% všeho výše zmíněného.

Jsi ráda, že již přišel podzim ? Není ani teplo ani zima, všude se stromečky zbarvují do oranžové a nastává Helouvín. Ale pokud nejsi teengirl, která s radostí sleduje bjůty helouvínské tutoriály na JůTůbku, nebo vysokoškolák na koleji, kde se helouvínské večírky pořádají, je to vlastně skoro k ničemu, protože v Česku se holduje svátku s názvem "Dušičky", což je uctění památky mrtvých, ale.. co si budeme povídat, to není taková sranda. A dýňovou kávu si asi taky úplně s chutí nedám, no.. na druhou stranu mám ráda deštivá odpoledne, svetry a čaj.

PS.: nemám vůbec náladu na PS
PPS.: Sabinko, sdělíme lidu, co se možná chystá ?
PPPS.: jdu umírat

Žádné komentáře:

Okomentovat