středa 11. července 2018

Menstruační kalíšek

Ode dneška budu šířit lásku, mír mezi všemi a nejlepší hodnocení menstruačního kalíšku...

Tento úvod dovolote, abych rozvedla. Většina český, ruských, ale i finských žen si myslí, že spoléhat v dnešní době na tampóny a vložky je rutinní záležitost a jiná volba neexistuje. Ženy mohou nelibě vonět sobě, ale také okolí. Nejenže jsou vložky i tampony potažené chlórem, který dráždí naše intimní místa, dokonce se do nich přidává antikoncepce v prášku, která samozřejmě může při proniknutí lehce způsobit nemožnost otěhotnění, ale také nás to může neblaze poznamenat i vedlejšími účinky... Abych to shrnula. Vaše otázka zřejmě je, čím že nahradit tyto odpornosti jako jsou vložky a tampony, které vás celý menstruační cyklus pronásledují a otravují na každém kroku. Alternativa je celkem jednoduchá. MENSTRUAČNÍ KALÍŠEK. Nebudu tady o něm psát ty klasické vychvalovací kecy, které se můžete dočíst všude na internetu, ale napíšu vám to z pohledu mého. Začnu u nevýhod, ty žádné nemá, takže mohu přejít k výhodám, těch je nespočet.

Jůli, víš jak je skvělý mít krámy a moct u toho běhat nahá po bytě? Nebo hrát nahá na piáno, chodit ven nahá s košíkem, teda to asi ne, nebo si prostě vzít sexy prádlo, i když máš periodu??? No prostě dokonalý. Nikde ti to nevadí, celej den o něm nevíš, pokud nejsi kráva, nedáš si ho tam blbě a celej se ti nevyleje v nákupním centru... (To se mi nestalo).
No prostě bomba. Můžeš jezdit na kole, koupat se ve vaně se ségrou, zkoušet si v kabinkách háemka krásný zařízlý tanga za třistapadesát korun na svý nahý tělo, vařit taktéž nahá romantické večeře, akorát jednu nevýhodu to má, to jsi řekla ty... Nemůžeš mít sex, když tam máš kalíšek, ale to dá rozum... A jestli nedá, tak to nevadí, asi ho k tomu nepotřebujete, zkuste i ten sex...

To bude asi vše k mému líbeznému vylíčení nejpozitivnějšího hodnocení na MENSTRUAČNÍ KALÍŠEK...
Všem ho vřele doporučuji a zařekla jsem se, že donutím celou planetu, aby ho měli. Donutím i muže, můj táta si ho prý koupí... Tak jděte do toho a udělejte tu nejbáječnější věc v životě a kupte si ho... VŠICHNI!!!

Šířím dob



PS: I ty Juli...
PPS: Jo!
PPPS: Tati fakt si ho musíš koupit, jinak to celý zkazíš!!!

Žádné komentáře:

Okomentovat