pondělí 3. prosince 2018

Vánoční dárky a Freddie Mercury

Drahá Bino..
Mám Ti toho vlastně tolik co říct, ale nevím, kde začít. Inu, začnu asi tím, že Ty ses minulou středu na článek vykašlala, takže nemám na co reagovat.
Well, blíží se nám svátky vánoční, už máš nakoupené dárečky pro rodinu a kamarády ? Já kamarády nemám, takže si můžu koupit více věcí pro sebe. Né, samozřejmě si dělám srandu. Neutratím peníze za dárky pro sebe, budu si je šetřit na něco většího. Už jsem spoustu takových dárečků nakoupila a začínám je dokonce balit do veselého balícího papíru. Také bych si ráda vychutnala čokoládky z adventního kalendáře, ale žádný jsem nedostala :(. Ale můj pes ano. Nedělám si srandu.
Další věcí, kterou bych s Tebou ráda sdílela, je skutečnost, že jsem KONEČNĚ viděla film Bohemian Rhapsody, který běží v kinech již měsíc. A bylo to úžasné. Pomineme-li fakt, že některá fakta byla pozměněna, ale bez toho by to pravděpodobně nešlo, prostě nenacpeš několik let do dvou hodin, že jo. Fakt to bylo super. Dnes je to týden, co jsem měla tu čest zhlédnout tento snímek v Plaze a musím říct, že jsem snad ještě nikdy nezůstala v kině až do konce titulek. Viděla jsem dvě starší paní s tričkama kapely Queen, které si utíraly slzy.
Od té doby jsem totálně obssesed with Queen. Písničky, rozhovory, články. Po celý den i noc :D.
A věděla jsi, že muž, který Freddiemu dělal 12 let osobního asistenta, žije už asi patnáctým rokem tady u nás v Česku, a dokonce umí docela i česky mluvit ?
Ještě bych ráda dodala, že obsazení herců, kteří hráli Briana Maye a Johna Deacona bylo naprosto dokonalý, jsou to skoro jejich kopie.
Jo a dostala jsem jedničku z testu z matiky. A to nebyl zrovna easy, víš co. Zatím to vypadá na vyznamenání, první vyznamenání za celou střední (vždy mi to kazila jen matika). Díky za pana učitele !
PS.: bolí mě v krku a mám rýmuu :(
PPS.: už asi tři týdny
PPPS.: a asi po dvou letech (možná i po třech ?) mám odlakované nehty déle, než dvacet minut

Žádné komentáře:

Okomentovat